Våra akuta fall nedan. - Hjälp!!

Vid intresse, fyll i namn och kontakt nedan så blir allt lättare för oss.

Glöm inte att ange vilken/vilka katter detta gäller. Tack på förhand.


(ps. Vi lägger främst ut på Facebook om de katter som söker hem, så kontakta oss där eller via Mail om du är nyfiken på vilka fler katter som söker hem.)

Belle och Hanna

Belle och Hanna vill bo i ett lugnt hem(Ängelholm)


Ibland är människan elak, Belle bär på den historian och behöver därför ett hem utan barn.


Hanna är som en skugga på oss människor, vill vara med där det händer något.


Belle och Hanna är väldigt tajta och därför önskar vi att de får flytta tillsammans. Båda är kastrerade, idmärkta och har försäkring. Föreningen kommer bekosta deras vaccination men tyvärr är omständigheterna så att de behöver flytta innan den ges. Belle är ca 5 år och Hanna är 1,5 år.


Skicka meddelande till oss om du blev nyfiken på Belle och Hanna.

Mango

Mango behöver ett lugnt hem med en snäll kompis

(Hedemora)


Mango är en försiktig kattflicka på 3 år som är oerhört kelig med sitt stödhem och älskar att bli borstad samt att sitta på den innätade balkongen och spana på fåglar.  Är det för mycket liv och rörelse blir hon lätt stressad. 


Mango förlorade för ett tag sedan sin kattkompis som var hennes trygga punkt och den som hjälpte henne utvecklas. Hon har ett stort behov av en ny komps men då hon är låg i rang är det viktigt att det är en snäll katt. 


Hon söker ett hem som innekatt med tillgång till innätad balkong eller liknande. Hon behöver bo i ett stillsamt hem som består enbart av vuxna personer. 


Hon är kastrerad, id märkt och vaccinerad. Försäkring finns och går att överta.


Har du lugnet och tålamodet att ge Mango den kärlek hon behöver? Kontakta då oss via meddelande och berätta om dig själv.

Trollet

Trollet

- en genomsnäll och försiktig pojke som längtar efter kärlek

(Ängelholm)


Trollet är en av katterna som fångades in strax innan jul - Trollet fick uppleva en jul inomhus i värme.

Strax efter han fångades in togs han till veterinär för en omfattande hälsokontroll. Blodprover såg alla bra ut och fiv/felv skickades iväg för analys. Efter 4 långa veckor kom provsvaret, negativ i felv men positiv i fiv. En katt som en gång blivit smittad av fiv blir aldrig av med viruset och har en ökad risk för infektioner. Trollet behöver bo som innekatt utan andra katter för att inte riskera smitta fler katter. Han kan bo tillsammans med andra katter som också har diagnosen fiv.


Hemmet som välkomnar Trollet behandlar honom som om han vore deras egna men föreningen kommer att bekosta den vård som han eventuellt behöver i framtiden.


Trollet som inte hade överlevt länge utomhus har haft tur att lämna kyla och hemlöshet bakom sig.


Han är kastrerad och id-märkt. Vi tror att han är minst 5 år gammal. Trollet passar bäst hos någon som är hemma mycket och där det inte finns barn i hushållet.


Var finns du som vill uppleva villkorslös kärlek från Trollet?

Skicka meddelande till oss med en presentation.

Adolf

Sociala Adolf längtar efter en egen familj

(Kungälv)


Adolf är en social, trygg och kontaktsökande kille på ca 6 år. Han är en katt med integritet och är bestämd med vad han vill.


Han söker ett hem med tillgång till trygg utevistelse och passar bäst som ensamkatt, men kan bo med hund. Han passar inte att bo med yngre barn.


Han är kastrerad, id märkt och vaccinerad.

Vill du ha en kelig och social Adolf hos dig?


Skicka då meddelande till oss och berätta lite om dig

Vid intresse, fyll i dina uppgifter nedan: