Våra akuta fall nedan. - Hjälp!!

Vid intresse, fyll i namn och kontakt nedan så blir allt lättare för oss.

Glöm inte att ange vilken/vilka katter detta gäller. Tack på förhand.


(ps. Vi lägger främst ut på Facebook om de katter som söker hem, så kontakta oss där eller via Mail om du är nyfiken på vilka fler katter som söker hem.)

Maya

Maya Söker brådskande efter en egen familj (Älvängen)


Maya kommer från en s.k katt koloni och föddes utomhus. Hon har nu bott i sitt stödhem ett par månader men är tyvärr inte uppskattad av stödhemmets egna katt. Situationen är ohållbar då det börjar bli svårt att hålla katterna isär.


Maya är en social och framåt tjej på ca 2 år som gärna kommer fram till besökare och vill bli klappad. Hon har dock integritet så ibland kan det flyga fram en tass när hon fått nog. Hon behöver därför ett kattvant hem utan barn. Hon behöver tillgång till utevistelse och kan flytta som ensamkatt.


Hon är kastrerad, id märkt och vaccinerad.


Kontakta oss via meddelande och berätta om dig själv om du kan öppna ditt hem till Maya.

Märta

Märta blev räddad från bonden som nekade henne vård nu söker hon sin familj. (Ängelholm)


För 1 år sedan upptäckte anställda på den stora kogården Märta och tog omedelbart kontakt med oss på Frusna Tassar.


När vi gjorde bonden uppmärksam på att Märta gick med tarm utanför kropp skrattade han och svarade att hans katter är friska. Omedelbart började vi infångandet av Märta så hon kunde få den vård hon desperat behövde.


Idag, 1 år efter allt detta fruktansvärda, mår Märta bättre. Hon tycker fortfarande vi människor är lite läskiga men vi vet att där inne finns en helt underbar tjej. Nyckelorden är tid och tålamod. Vi är säkra på att någon kommer få hennes murar att falla och få vara med om glädjen när Märta visar att hon litar helhjärtat på oss tvåbenta.


Frusna Tassar undrar var finns Märtas familj?Tjejen finns idag i Ängelholm i nordvästra Skåne. Hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.


Vill du välkomna Märta hos dig där hon får leva som innekatt med en snäll kattvän? Skicka meddelande till oss på Messenger.Anton och Pjusken

Anton och Pjusken behöver brådskande hitta ett gemensamt hem(Skåne)


Anton (rödtigrerad) och Pjusken (bruntigrerad) är två keliga och busiga pojkar på ca 2 år. Både är kastrerade, vaccinerade och id-märkta.


Killarna har fått nog av utelivet och alla dess faror. De vill bo som innekatter i ett hem utan yngre barn. En tillgång till en kattsäker balkong hade varit toppen.


Var finns du som längtar efter två gossar att överösa med kärlek? Skriv direkt till oss och berätta om dig själv!

Nova

Nova söker dig med ett hjärta av guld

(Älvängen)


Nova är en försiktig kattlicka på 2 år som hittades hemlös när hon bara var 8 veckor. Hon kom så småningom till en familj där hon blev en högt älskad familjemedlem, men något gjorde henne väldigt orolig i hemmet och hon har därför behövt flytta till ett tillfälligt hem. Nova är till en början väldigt osäker och kommer helst vilja gömma sig, men med tid, tålamod och lugn dialog kommer man tids nog kunna smälta hennes hjärta och upptäcka hennes unika personlighet.


Nova har ett stort behov av en trygg och snäll kattkompis. En kompis som ger henne sällskap när du inte är hemma. När hon känner sig trygg älskar hon att leka och hon vill också gärna bli kelad med vilket hon visar genom att spinna högt.


Nova söker ett lugnt och stabilt hem samt ett hem utan barn. Hon har haft tillgång till utevistelse som hon började utforska så smått, men än så länge föredrar hon att vara inomhus.


Hon är kastrerad, id märkt och vaccinerad.


Om du är seriöst intresserad och redo att öppna ditt hjärta och ditt hem för Nova, en katt som behöver tid och uppmärksamhet för att blomstra, så är hon redo att bli en del av din familj. Skicka oss ett meddelande och berätta om dig själv och låt äventyret börja!Svante

Svante längtar efter sällskap (Älvängen)


Vackra pantern Svante är en snäll och kontaktsökande kille på uppskattningsvis 3 år. Han är försiktig bland nya människor men när han väl känner förtroende för dig är han en riktig gosmaskin. 


Svante söker ett hem hos dig som har mycket tid för gos och uppmärksamhet. Han vill bo utan för mycket liv och rörelse eftersom det gör honom osäker. Idag bor han med tillgång till innätad uteplats och han kommer på sikt att vilja ha möjlighet att gå ute fritt. Svante passar bäst som ensamkatt. 


Han är kastrerad, id märkt, vaccinerad och avmaskad.


Skicka meddelande till oss och berätta om dig själv om du kan erbjuda honom ett hem.

Lekfulla Inez och Ronja

Lekfulla Inez och Ronja vill ha en egen familj (Göteborg)

 

Inez och Ronja är två lekfulla, busiga och energiska systrar på 1 år.  De pratar mycket och leker både med varandra och med de andra katterna i stödhemmet. 


Systrarna fick en tuff start i livet och har behövt mycket tid för att våga lita på människor. Nu är de redo att hitta sin egna familj som vill älska dem. Kan det bli ni? 


De söker ett gemensamt hem som innekatter pga av deras bakgrund och de ogillar höga ljud och hastiga rörelser passar de inte i en barnfamilj.  


De är båda kasterade, id märkta och vaccinerade. Försäkring finns och går att överta.


Kontakta oss via meddelande om du är intresserad av att erbjuda Inez och Ronja ett gemensamt hem.

Vid intresse, fyll i dina uppgifter nedan: