Våra akuta fall nedan. - Hjälp!!

Vid intresse, fyll i namn och kontakt nedan så blir allt lättare för oss.

Glöm inte att ange vilken/vilka katter detta gäller. Tack på förhand.


(ps. Vi lägger främst ut på Facebook om de katter som söker hem, så kontakta oss där eller via Mail om du är nyfiken på vilka fler katter som söker hem.)

Spinna & Mini

Spinna och Mini letar efter sin framtid.

(Jönköping)


Tjejerna är två försiktiga sötnosar som letar efter sina hem. Spinna är som namnet avslöjar, en knorr-maskin och Mini fick sitt namn eftersom hon var mindre än sina kullsyskon - två underbara tjejer.


Tillsammmans med sina två mammor, 8 syskon och pappa räddades de in när vintern kom. De hade uppmärksammats i en marina och en systerförening till oss frågade om vi hade möjlighet att hjälpa när de själva inte kunde.


Sötnosarna kan flytta tillsammans eller var för sig om det redan finns en yngre snälla kattvän i hemmet. De passar inte att bo i en barnfamilj och behöver någon som kan fortsätta visa dem trygghet, tålamod och kärlek. Tjejerna vill fortsätta sina tassar inomhus, kattsäker balkong hade säkerligen varit högt uppskattat.


De blir 1 år i augusti/september, båda är kastrerade, vaccinerade, idmärkta och har försäkring som framtida hemmet kan överta.

Blev du nyfiken på sötnosarna och vill veta mer?

Skicka oss ett mail så kommer ansvarig för tjejerna att besvara alla era frågor och funderingar.


Pelle

!! AKUT för Pelle !!

(Varberg)


Pelle har varit ute på vår sida ett flertal gånger tidigare och fann efter ett långt sökande sitt egna hem. Dessvärre fungerar det inte med hemmets andra katt men framförallt blir Pelle osäker i vissa situationer vilket leder till att han biter hårt och oprovocerat kan attackera benen när man går förbi honom. Familjen är i sorg över att behöva ta det tunga beslutet som gör att Pelle återigen ska ryckas upp från det han trodde skulle vara sin trygghet och sitt för-alltid hem.


När Pelle är trygg är han kelig och ger gärna nospussar och ligger nära.


Det är av yttersta vikt att följande kriterier uppfylls, det finns inget utrymme för kompromisser:

-ensamkatt

-inga andra djur

-inga barn under tonåren (oavsett tidigare kattvana)

-utevistelse i ett område med få grannar (gärna lantligt)

-god kattvana


Pelle behöver ett lugnt och förstående hem med stort tålamod. Ett hem som tar sig tid att lära känna honom och som låter honom själv söka kontakt när han vill ha den.


Är du hemmet Pelle söker?

Kontakta oss omgående via meddelande eller på Mail info@frusnatassar.se och berätta om dig själv.

Bönan & Bonnie

Bönan och Bonnie trygghet upphör i slutet av juni!

(Göteborg)


Oskiljaktiga Bönan och Bonnie är mor och dotter och varandras trygghet. Bonnie är nyfiken och lekfull och älskar att bli klappad på magen när hon är på rätt humör. Mamma Bönan är också nyfiken men lite mer skeptisk till oss människor. Hon är gärna med i rummet men helst på betryggande avstånd. När godispåsen åker fram kommer de farande som två skott.


Bönan och Bonnie har tyvärr inte möjlighet att stanna där de är idag och efter midsommar har de ingenstans att ta vägen. De vill flytta tillsammans och bo som innekatter i ett hem utan yngre barn. Nya hemmet får gärna ha en innätad balkong eller liknande.


Bönan är ca 4 år och Bonnie är 1 år. Båda två är kastrerade, id märkta och vaccinerade.


Är du intresserad av dessa söta tjejer?

Skicka oss ett meddelande eller maila till

info@frusnatassar.se och berätta om dig själv.

Vid intresse, fyll i dina uppgifter nedan: